20 Ekim 2011 Perşembe

Hasat masat kalmadı.

Bir sezonu geride bıraktık, gerçekten bir şeyler ektik, biçtik, topladık ve yedik. Geriye bunları yazamadığımız ama tek bir patlıcan resmi ile sezonu kapatan bir bloğumuz ve sonbahar hazırlığını nerde ise tamamladığımız bir bahçemiz kala kaldı. Benim canım izleyicilerim, baş taçlarım benim (bu yalaka halimiz bizi dahi bayıyor).

Biraz ilgisiz kalsa da bloğumuz ve siz izleyenlerimiz, bahçemizde bu yıl ilk yılımız olmasından olsa gerek aynı hali yaşadı. İklim şartları da buna tuz biber oldu ve istediğimiz ürünü bol olarak sadece çilekte toplayabildik. Unutmadan epeyce bir de salatalığımız midelerdeki yerini aldı.

Teknik konuları başka bir bloğun konusu olarak düşünmeye karar verdik ve bundan sonra orada teknik olarak edindiğimiz konuları, burada ise bahçemiz ve yaşadığımız çevredeki hayatı, gün içindeki zaman dilimlerini paylaşacağız. Köstebeğimiz, titreğimiz, muhtarımızla birlikte konularımız renklilik kazanacak.


Titrek demişken, adam bize 50 euroya eski serasını kakalamaya çalıştı. Uzaktan fena gözükmeyen sera yanına alıcı olarak yaklaşınca nerde ise titreğin dedesinden mi kalmış dedirtti. Evet demiş olmamızla birlikte sıkı bir u dönüşü yaparak hemen bir toplantı daha gerekli olduğunu ve kararın yönetimin son kararı olacağı kendisine bildirildi. Titrek bundan pek bir hoşnut olmasa da kim takar titreği. Ama alınmıyor kararını biz aldık ve geriye titreği gördüğümüzde söylemek kaldı.

Şimdilik de bu kadar. Yakında görüşmek, gülüşmek, kaynaşmak kısacası hoşça bir bloğumuzu paylaşmak üzere esen kalın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder