8 Kasım 2011 Salı

İletişim Bilgileri bulamayanlar için.

Son edindiğimiz yoğurttu üfleyerek yeme deneyiminden, iletişim için adres vermemiz bize vurgulandı. Bu blok yayın hayatına başlaması ile birlikte yukarda gözüken mail adresimizin yeri hiçbir zaman değişmemiş ama spamlara neden olmasın diye resim formatında verilmiştir. İsteyen bütün ziyaretçilerimiz gerektiği zaman kullanabilmektedir. Bir çoğu ile de bu adres aracılığı ile şu ana kadar iletişim kurmakta idik ve bundan sonrada kuracağız.

Sağlığımız ve zamanımız el verdiği ölçüde bloğumuz aracılığı ile de paylaşımlar yapmaya çalışacağız. Birkaç gündür yaşadığımız ve sıvı yağ gibi suyun üstüne çalışan blogger arkadaş bizlere dersimize çalışmadığımız için suların kesildiğini bahane etmekte olduğumuzu söylemektedir. Gerçekten doğrudur. İnsan kendi bahanelerini veya davranışlarını başkalarının üzerinde görür.


Sular akmaya başladığı zaman ilk iş olarak bulunduğumuz yerde bahçelerde kullanılan el aletlerini yavaş yavaş anlatmaya başlayacağız. Nerde kullanılır, neye yarar gibi bildiğimiz ve araştırıp öğrendiğimizi sizler ile paylaşacağız. Umarım faydalı olur hepimiz için.

Soru, görüş ve önerilerinizi bekleriz.

3 yorum:

  1. Gerçekten çok yararlı olur apartman hayatı toprak ile ilişkimizi kopardı. iyi edersiniz.

    YanıtlaSil
  2. Ne diyelim faydalı paylaşımları bekliyoruz.
    Selamlar

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı uğurlu olsun blogunuz
    sevgiler

    YanıtlaSil