19 Mayıs 2011 Perşembe

Başımız Bir Köstebek ile dertte hiç sormayın.

Havaların az bir ısınması ile muhtemelen buna benzer bir veya birden çok çete üyesi bizim bahçeler bölgesine tuneller ve çok kamufle sipher de denemeyecek toprak yüzeyine çok yatın bir aralıkta ve de öbekler oluşturarak taaruza başladılar. Biz hiç birşey yapmamaya kararlıyız ama komşular, tuzakları hazırlamışlar bekliyorlar.

Bizi ve köstebek çetesini izlemeye devam edin baş tacı izleyicilerimiz bizin.

5 yorum:

  1. Bir doğa aşığı olarak izleyicim olmanızdan memnunluk duydum.sizi izlemeye aldım ve blogunuzu çok beğendiğimi belirtmek isterim.Yalnız nerde yaşadığınızı ve kim olduğunuzu biraz daha açarsanız memnun olurum.Teşekkürler ve hayırlı olsun.

    YanıtlaSil
  2. Türkçesi varken değer mi hiç ?
    Anlaşılmaz sözcükleri kullan ki, entel sansınlar.

    Ayol hayran kaldım zekanıza. Üsteki eklenti kendi icadım. Yayınlamayı düşünüyordum, nasıl tedarik ettiniz?

    Aydınlanmam için lütfen bir mum yakar mısınız?

    YanıtlaSil
  3. bahçeye çiçeklere bayılırım umarım senden çokkkkkk bilgi edinirim..bu aralar balkonumdaki güllerle başım dertte..yok biti yok küllenmesi napıcağmı bilemiyorum...umarım bol bol fikir alış verişi olur bizede gel:)
    http://coco-jelly.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. @Limon çiçekleri o sizin zarıfliğinizdendir. İlerde bir postta bu bahçenin başrol karakterlerini tanıtacağız hiç kuşkunuz olmasın. Teşekkurler bizlerden de sizlere tanışır kaynaşırız canım.

    @Sultan Hanımcığım ben sanal alemde çalmak, çırpmak yayınlamak "Free" felsefesine sahibim. Kolonlama yaptım sizden. Bakın sizin dahi haberiniz yokmuş bu işten. Bir "ku vak vak" var her şeyi öğretiyor. Bütün dersleri oradan alıyorum ve kendimi geliştiriyorum. Sizi paslayım http://firikblog.blogspot.com/ orada ne mumlar bulursunuz siz daha.

    @coco-jelly bizler bu işte çok yeniyiz. Tırnak aralarına toprak kaçmasın diye daha eldiveni elinden çıkaranımızı kimse görmedi. Ama beraber çokşey paylaşıp gülüşmektir dileğimiz.

    Bol gülücükler ile...

    YanıtlaSil
  5. Köstebeek çook tatlıı :) Blogunuzu çok sevdim bahçe gibi bir atmosferi var :) Bana da beklerim :)
    www.lovesfromfashion.blogspot.com

    YanıtlaSil